Over Ons

Over Ons

Welkom bij Verboven Tweewielers

Een bedrijf dat al sinds 1994 gerund wordt door vader Nico en waar sinds 2012 ook Niels, nadat hij eerst zelf ook al 15 jaar ervaring heeft op gedaan, zijn intrek heeft genomen. Een echt familie bedrijf dus. U kunt ervan op aan dat, door de nodige jaren ervaring, uw tweewieler in goede handen is.

Na de eerste 15 jaar de fietsen gerepareerd en verkocht te hebben op de locatie bij het tankstation in Lith, is er sinds juli 2012 de winkel op het Marktplein 21 in Lith.

 

Van e-bike tot kinderfiets

In de winkel kunt u terecht voor alles op fietsgebied. U vindt een uitgebreid assortiment fietsen, van E-bike tot kinderfiets, van stads- tot racefiets. Ook is er een uitgebreid assortiment accessoires voor uw fiets. Maar ook voor reparatie van uw fiets bent u op het juiste adres. Zo heeft Verboven Tweewielers zich afgelopen jaren weten te specialiseren op het gebied van elektrische fietsen en bieden zij de mogelijkheid om alle bekende merken E-bike’s uit te lezen via de computer om zo een deskundige diagnose te stellen.

 

Onderhoud en reparatie

Uiteraard bent u voor onderhoud en reparatie van elke soort tweewieler bij ons op het juiste adres, en wij proberen wanneer mogelijk u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wil u graag op een reparatie of beurt wachten? Maak een afspraak via ons contact formulier op onze home pagina of neem telefonisch contact met ons op.  Bent u niet in de gelegenheid uw tweewieler te brengen? Wij halen deze graag bij u thuis op.

 

Dealer van…

Met trots is Verboven Tweewielers officieel dealer van de merken Gazelle, Batavus, Merida, Cortina (Urban en Ecomo), Bikkel. Voor de beginnende kleine fietsertjes hebben wij naast Gazelle en Batavus ook de merken Alpina, Lief en Noxon in huis. Merken waar wij echt voor de volle 100 procent achter staan.

 

Marktplein 21
5397 EV Lith

Telefoon 0412-480015

Email: info@verboventweewielers.nl

 

Hier blijft u op de hoogte

van onze aanbiedingen,

weetjes en actuele aanbod

van gebruikte fietsen.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Van 09:00 tot 18:00

Van 1 oktober tot 1 mei geen koopavond op vrijdag.

Zaterdag:
Van 09:00 tot 16:00